sökande

Information till dig som ska välja plats i jobb- och utvecklingsgarantins sysselsättningsfas:

Friendlygruppen är en anordnare i jobb- och utvecklingsgarantin. Vi erbjuder platser för dig som vill vara med och skapa en ny och vänligare arbetsmarknad. Tillsammans med oss kan du vara med och bygga upp verksamheter, inriktade på att på sikt skapa nya riktiga jobb.

Vi är övertygade om att samhället behöver den arbetskraft som i dag är utestängd från de vanliga jobben. Detta måste bevisas och det försöker vi göra genom att fylla behov som är eftersatta på grund av samhällets omstrukturering.

Som medarbetare i Friendlygruppen får du ny arbetslivserfarenhet, nya referenser och kompetenspåfyllnad; du får nya intressanta nätverk, samt - och detta tycker vi är viktigast - chansen att vara med och bygga upp spännande och framåtriktade verksamheter.

Under placeringen är du berättigad till aktivitetsstöd från Försäkringskassan, alternativt försörjningsstöd från kommunen. En sysselsättningsplats kan sträcka sig över maximalt 24 månader. Väljer du Friendlygruppen som anordnare, ansvarar vi under perioden för din arbetsmiljö och du är fullt försäkrad.

Titta gärna in under flikarna om oss och exempel för att få en bild av vilka vi är och vad vi ägnar oss åt.

Blir du nyfiken på vår verksamhet är du hjärtligt välkommen att besöka oss! Hör av dig via mail, info@friendlygruppen.se, eller telefon, 010- 209 89 10 för att boka ett besök.
Info om jobb- och utvecklingsgarantins generella villkor får du bäst via din handläggare på arbetsförmedlingen / alternativt via AF:s kundtjänst.

Välkommen till Friendlygruppen!

<<